Mijn aanbod

Jij verdient rust en kwaliteit in je leven

Ons meest gekozen product. Massage met hoofdzakelijk als doel: ontspannen. Het hele lichaam inclusief het hoofd wordt middels zachte bewegingen tot rust gebracht, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de stofwisseling verbetert. Stress vermindert en een algemeen gevoel van welbevinden neemt toe.

We maken gebruik van een ergonomisch stoel die op jouw lengte afstelbaar is. Een ander voordeel voor sommige mensen is dat je je niet geheel hoeft uit te kleden.

Voor anderen ligt het voordeel meer in tijdswinst; je gaat snel zitten en wordt meteen gemasseerd.

Een andere manier om je verzuim, prestaties en sfeer binnen de organisatie te verhogen? Heb je er weleens over nagedacht om een masseur op vaste dagen je personeel te laten masseren?

Op die manier laat jij je personeel speciaal en energiek voelen. Ook is dit een prima manier om een blijk van waardering te uiten.

Mijn aanpak

Masseren met hoofdzakelijk als doel: kalmeren en ontspannen. Het hele lichaam inclusief het hoofd wordt middels zachte bewegingen tot rust gebracht, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de stofwisseling verbeterd. Stress vermindert en een algemeen gevoel van welbevinden neemt toe.

Ze gaat zorgvuldig te werk en luistert goed wat je wensen zijn. Het was ook een goede en ontspannende massage, je merkt toch dat je onbewust veel spanning in je lijf hebt. Zeker een aanrader.

Vaak gestelde vragen

Is een massage voor mij geschikt?

Vraag jij je af of een massage voor jou geschikt is? Neem gerust dan even contact op, dan nemen we samen door of een massage wel handig voor jou is op dat moment.

Moet ik zelf een handdoek meenemen?

Bij elke behandeling gebruiken we hoogwaardige (en uiteraard schone) handdoeken gemaakt van microvezel. Als je een voorkeur hebt om je eigen handdoek mee te nemen dan is dat natuurlijk verder geen probleem.

Hoe lang van te voren moet ik aanwezig zijn?

Je mag gewoon op de afgesproken tijd aankomen, het is niet nodig om vroeg van te voren aanwezig te zijn. Houd wel rekening met je verplaatsingstijd met de auto of OV.

Moet ik volledig uit de kleren?

Om je goed te kunnen masseren en de knopen in je spieren te onderkennen, is het wel nodig om gedeeltelijk uit te kleden. Je ondergoed mag je aanlaten. Vind je het fijner om met zwemkleding aan te hebben, dan is dit verder ook geen probleem.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Omdat geen enkele lichaam hetzelfde is, gaat dit in overleg met de masseur. Het hangt ook samen met waar je zelf behoefte aan hebt natuurlijk.

Doet een massage zeer?

Het is de bedoeling dat jij je ontspant, dus we streven ernaar dat het geen pijn doet. Is het wel zo, geef dit gerust aan zodat we zo goed mogelijk op je wensen kunnen afstemmen.

Starten is makkelijk!

w

Vrijblijvend gesprek

Een korte kennismaking waarin de verschillende mogelijkheden worden besproken

Reserveer een afspraak

Samen bespreken we de mogelijke dagen en tijden die het best voor ons samen uitkomen

1e sessie!

Hier nemen we kort een aantal zaken door, denk aan blessures, enz. Hierop volgt een op jou afgestemde top massage!

Stel je vraag

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of klik hier om meteen een afspraak te maken.

6 + 7 =

Volgt

Alphen aan den Rijn, Nederland

info@relaxify.nl