Stoelmassage voor organisaties

Het doel van een stoelmassage is het vergroten van de vitaliteit van uw medewerkers.

We helpen bedrijven en organisaties om invulling te geven aan hun vitaliteitsbeleid door het geven van stoelmassages op de werkvloer. 

 

Marlous is de eigenaar van Relaxify, een eenmansbedrijf dat zich specialiseert in massage. Marlous heeft veel ervaring opgedaan met verschillende massagetechnieken en biedt ontspannende en effectieve massagebehandelingen aan.

Als ondernemer kunt u ervoor kiezen om massage aan te bieden aan uw werknemers als onderdeel van een gezondheidsprogramma. Dit kan niet alleen bijdragen aan het verminderen van werkstress en het verbeteren van de werkprestaties en werktevredenheid van uw werknemers, maar ook aan het verminderen van ziekteverzuim en het verhogen van de productiviteit van uw bedrijf.

Bovendien kan het aanbieden van massage aan uw werknemers ook positief bijdragen aan het imago van uw bedrijf als een werkgever die zich inzet voor het welzijn van zijn werknemers. Dit kan leiden tot een grotere werktevredenheid en een hogere werknemerstrouw, wat op zijn beurt kan leiden tot lagere wervings- en selectiekosten.

Neem gerust contact met Marlous op om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor massage voor uw bedrijf. Marlous kijkt uit naar het helpen van u en uw werknemers met de voordelen van massage!

De voordelen voor werkgevers

Meer productiviteit

Meer energie op de werkvloer en minder kans op RSI door soepelere spieren.

Fiscaal aftrekbaar

Kostenbesparing voor onderneming

Verbeterde werksfeer

Gezonde en blije medewerkers

Werkwijze

Massage met hoofdzakelijk als doel: kalmeren en ontspannen. Het hele lichaam inclusief het hoofd wordt middels zachte bewegingen tot rust gebracht, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de stofwisseling verbeterd. Stress vermindert en een algemeen gevoel van welbevinden neemt toe.

We maken gebruik van een ergonomisch stoel die op jouw lengte afstelbaar is. Een andere voordeel voor sommige mensen is dat je je niet geheel hoeft uit te kleden. Voor anderen ligt het voordeel meer in tijdswinst; je gaat snel zitten en wordt meteen gemasseerd.

Businessman on the phone

Als werkgever wilt u het beste voor uw personeel en hun welzijn en productiviteit verbeteren. Een goede manier om dat te bereiken is door hen regelmatig stoelmassages aan te bieden. Dit kan helpen om stress te verminderen en de werknemerstevredenheid te verhogen, wat kan leiden tot minder ziekteverzuim en een lager personeelsverloop. Bovendien kan het bijdragen aan een positief imago voor uw bedrijf als een werkgever die zorgt voor het welzijn van zijn personeel.

Het personeel zal productiever zijn doordat ze minder afgeleid zullen zijn door fysieke ongemakken.

Het personeel zal productiever zijn doordat ze minder afgeleid zullen zijn door fysieke ongemakken.

Het kan bijdragen aan een positieve werkomgeving en het verbeteren van de werknemerstevredenheid.

Het kan helpen om het verloop van het personeel te verminderen.

Het kan bijdragen aan het verbeteren van de reputatie van het bedrijf als een werkgever die zorgt voor het welzijn van zijn personeel.

Businessman on the phone

Stel je vraag

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

7 + 13 =

Volgt

Alphen aan den Rijn, Nederland

info@relaxify.nl