Stoelmassage

Het einddoel van een stoelmassage is om de consument te helpen zich beter te voelen door middel van ontspanning en verlichting van spanningen en pijn. Dit kan bijdragen aan het verminderen van stress en het verbeteren van de gezondheid en welzijn.

 

Wil je genieten van ontspannende en effectieve massagebehandelingen in de comfortabele omgeving van je eigen huis? Kies dan voor Relaxify en laat je verwennen door Marlous, expert in verschillende massagetechnieken. Bij Relaxify bieden we ook de voordelen van een stoelmassage, zodat je de gezondheidsvoordelen van massage kunt ervaren zonder dat je naar een salon hoeft te gaan. Boek nu je behandeling en ervaar zelf de voordelen van een massage.

De voordelen van massage

Soepelere spieren

Een massage zorgt ervoor dat de spieren worden los gemaakt en kunnen ontspannen. Na een massage voelt je lichaam een stuk soepeler.

Geluksgevoel

Door een massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel.

Betere nachtrust

Tijdens massage wordt namelijk serotonine geproduceerd, dit stofje zorgt ervoor dat je beter kan slapen.

Werkwijze

Massage met hoofdzakelijk als doel: kalmeren en ontspannen. Het hele lichaam inclusief het hoofd wordt middels zachte bewegingen tot rust gebracht, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de stofwisseling verbeterd. Stress vermindert en een algemeen gevoel van welbevinden neemt toe.

We maken gebruik van een ergonomisch stoel die op jouw lengte afstelbaar is. Een andere voordeel voor sommige mensen is dat je je niet geheel hoeft uit te kleden. Voor anderen ligt het voordeel meer in tijdswinst; je gaat snel zitten en wordt meteen gemasseerd.

Stel je vraag

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

15 + 1 =

Volgt

Alphen aan den Rijn, Nederland

info@relaxify.nl